

RACE SCHEDULE

SEPT 27-29 2024

All Times EST



Friday

8:55 am -9:20 am **Junior Cup Practice 1 (25 min)** 9:30 am -10:00 am **Supersport Practice 1 (30 min) Steel Commander Superbike Practice 1 (40 min)** 10:10 am - 10:50 am Stock 1000 Practice 1 (30 min) 11:00 am - 11:30 am Mission Foods King Of The Baggers Practice 1 (30 min) 11:40 am - 12:10 pm **Dunlop M4 ECSTAR Suzuki Two Seat Superbike Rides** 12:10 pm - 1:00 pm 1:30 pm -2:00 pm **Supersport Qualifying 1 (30 min)** 2:10 pm -Stock 1000 Qualifying 1 (30 min) 2:40 pm Steel Commander Superbike Qualifying 1 (40 min) 2:50 pm -3:30 pm **Junior Cup Qualifying 1 (30 min)** 3:40 pm -4:10 pm Mission Foods King Of The Baggers Qualifying 1 (30 min) 4:20 pm -4:50 pm

Saturday

8:30 am -8:55 am **Junior Cup Qualifying 2 (25 min)** Stock 1000 Qualifying 2 (25 min) 9:30 am 9:05 am -**Supersport Qualifying 2 (30 min)** 9:40 am -10:10 am Steel Commander Superbike Qualifying 2 (30 min) 10:20 am - 10:50 am Mission King Of The Baggers Qualifying 2 (15 min) 11:00 am - 11:15 am 11:30 am Mission King Of The Baggers Challenge (3 laps) 11:45 am - 12:00 pm Cardo/H-D Parade Laps 11:45 am - 12:30 pm **Dunlop Hot Pit Walk and Autograph Session Dunlop M4 ECSTAR Suzuki Two Seat Superbike Rides** 12:00 pm - 12:50 pm 1:10 pm **Stock 1000 Race 1 (14 laps) Supersport Race 1 (19 Japs)** 2:10 pm **Steel Commander Superbike Race 1 (20 laps)** 3:10 pm Mission King Of The Baggers Race 1 (9 laps) 4:05 pm **Junior Cup Race 1 (13 laps)** 4:45 pm

Sunday

3:10 pm

4:05 pm

8:45 am -9:00 am Stock 1000 Warm Up (15 min) **Junior Cup Warm Up (15 min)** 9:25 am 9:10 am -9:35 am -9:50 am Supersport Warm Up (15 min) Steel Commander Superbike Class Warm Up (15 min) 10:00 am - 10:15 am Mission King Of The Baggers Warm Up (15 min) 10:25 am - 10:40 am 10:40 am Cardo/H-D Parade Laps 10:50 pm - 11:50 pm **Dunlop M4 ECSTAR Suzuki Two Seat Superbike Rides** 11:00 am - 11:45 am **Dunlop Hot Pit Walk and Autograph Session** 12:20 pm **Stock 1000 Race 2 (14 laps)** 1:10 pm **Junior Cup Race 2 (13 laps)** 2:10 pm **Supersport Race 2(19 laps)**

Steel Commander Superbike Race 2 (20 laps)

Mission King Of The Baggers Race 2 (9 laps)